Uusi paras kaverini

My name is Solo, Eva Solo.

Saanko esitellä uuden parhaan kaverini, Evan. Eikö hän olekin ihanan muodokas ja muutenkin onnistunut daami?

Tarkoitukseni oli ihan viattomasti ostaa irtoteen lillityssäiliö, koska sellainen puuttui kitchenetteni varustuksista. Kun olin antanut pirulle pikkkurillin, eli astunut hyvän tuoksuiseen teekauppaan, päätin hankkia myös mukavan mukin teehetkiäni varten. Siirtotyöläiskotini mukit ovat pieniä ja ohutreunaisia. Korvien reunat ovat turhan terävät.

Sitä oikeaa ei kuitenkan löytynyt. Teemuki on niin tärkeä käyttöesine, että sen tulee olla täydellinen käyttöön päästäkseen. Etenkin kun tarvitsisin peräti kaksi täydellistä mukia; FinUnionsissa on vain pinttyneen likaisia ja lohkeilleita mukeja.

Niinpä aloin katsella kaupan teepannuja. Valikoima oli kattava. Yhdistävä tekijä tuntui olevan, ettei edullisesti saanut pannun pannua. Naisen logiikkani ehdotti, että jos joka tapauksessa joutuu pulittamaan pannusta suolaisen hinnan, miksei sitten hankkisi sellaisen, josta oikeasti tykkää.

Eva Solon muotoilu on tietenkin osunut silmään jo aikaa sitten, ja monet kerrat olen harkinnut erinäisten tarvekappaleiden hankintaa. Lasisissa kannuissa ja neopreenisissä päällisissä on jotain vetoavaa. Kuinka iloinen olenkaan siitä, että valikoiman muikeimmat muodot on juuri teepannussa. Tanskanmaalla ei ole mitään mätää!

Sivuseikka on se, että Eva Solossa on oikeasti fundeerattu kahvi-ja teepannujen toimintaa. Minun Evassani voi teetä hauduttaa kahdella eri tavalla. Ja mikä ihaninta: teen mujut on todella helppo putsata! Enää ei tarvitse kaivella säiliöitä kynnenaluset earl grayssa.

Eva Solo valmistaa kaikki muitakin siististi muotoiltuja härpäkkeitä lintulaudoista pullonavaajiin. Mutta minulle riittää tämä yksi - etenkin kun se on kietoutunut kauniiseen turkoosiin takkiinsa.

Ihan kaikkia tänne hankkimiani tavaroita en ajatellut roudata koti-Suomeen. Mutta Evalla on ehdottomasti paikka käsimatkatavaroissani. Mitähän mieltä asiasta on entinen paras kaverini Aino, Aino Pentik?

Kommentit

Suositut tekstit